تاریخچه استی لادر

خانم «استی لادر » تاجر و کارآفرین آمریکایی به همراه همسرش «جوزف لودر» درسال 1946 امپراتوری خود را در صنعت آرایش بنیانگداری کردند. لودر در سال 1988 تنها زن در لیست 20 نابغه برتر تجارت قرن بیستم قرار گرفت. در سنین جوانی، رویای دوران کودکی استی لودر که تبدیل شدن به هنرپشه مشهور بود، عملی شد. اعتقاد لودر براین بود که زنان جلوه زیبایی اند پس باید در هر سنی زیبا باشند. او با کمک عموی شیمی دان خود دست به تولید محصولات آرایشی زد.
این شرکت تنها با چهار محصول ضروری و با کیفیت مراقبت از پوست و زیبایی آغاز کرد. با افزایش تعداد محصولات این برند در طی 15 سال دامنه فعالیت آن ها در ایالات متحده گسترش پیدا کرد و در سال 1960 با افتتاح اولین فروشگاه بین المللی خود راه را برای جهانی شدن هموار کرد.
در سال 1964 محصولات عطری بنام آرامیس (Aramis) و در سال 1968 محصولاتی با نام تجاری Clinique با دو خط تولید محصولات برای مردان با عنوان Skin Supplies for Men وارد بازار شد.
در سال 2010 شرکت Smashbox برادران فاکتور خریداری شد. همگام با رشد این برند در محصولات آرایشی لوکس و عطرها صنعت آرایشی نیز متحول شد، درحال حاضر این شرکت 25 نوع محصول داشته که به بیش از 150 کشور صادرات می شود.
مدرسه هنرهای زیبا | بیوگرافی سهیل ثابت | سایت سهیل ثابت | کلوز آپ اسکول | کتاب آقای گریم | آموزش آنلاین میکاپ
روغن آرگان مرکش – 100 میل
روغن آرگان مرکش – 50 میل
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.